SİNOP / DİKMEN - Can Kardeşler Baysun Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından Dilimizin Zenginlikleri konulu okul panosu hazırlanmıştır.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat 2024 Dönemi faaliyetlerinden Atasözü/Deyim Anlatma Etkinliği yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat 2024 Dönemi içinde Anlat Bakalım Etkinliği yapılmıştır.

Şbt

Ülkemizde 6 Şubat 2023'te yaşanan depremde vefat eden vatandaşlarımızı anmak için, okulumuzda, 1 dakikalık Saygı Duruşu yapılmıştır. Allah, bizlere böyle acılar bir daha yaşatmasın.

Şbt

Afete Hazırlık Kulübü Rehber Öğretmenimiz İzlem KARAASLAN DAYI tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik  Afet Farkındalık Eğitimi düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda yapılan etkinlikler kapsamında "Patlamış Mısır Eşliğinde Sinema Saati Etkinliği" 18.01.2024 Perşembe günü yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda yapılan etkinlikler kapsamında "Mendil Kapmaca Oyunu" ve Satranç Etkinliği" 17.01.2024 Çarşamba günü yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda yapılan etkinlikler kapsamında "Okul Münazarası " 16.01.2024 Salı günü yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda yapılan ve planda yer alan etkinliklerden Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu Etkinliği ve Yetenek Paylaşım Saati Etkinliği 15.01.2024 Pazartesi günü yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda, "Dilmizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında, öğretmenlerimiz Tülin GÜLER  ve Yasin DURMAZ yönetiminde, Ocak ayı faaliyetlerinden "Anlamını Bul" etkinliği yapılmıştır.